Ето пълния текст на публикацията на Кремена Кунева: Не знам защо

...
Ето пълния текст на публикацията на Кремена Кунева: Не знам защо
Коментари Харесай

Кремена Кунева: Ще направя всичко възможно коалицията ПП-ДБ да бъде първа политическа сила

Ето цялостния текст на обявата на Кремена Кунева:

 

Не знам за какво изпод стои надпис “разцепление ”, само че всичко, което се случва сега е тъкмо противоположното. Прочетох реакциите през вчерашния ден на доста от вас и смятам за значимо да дам в допълнение разяснение по някои въпроси и изрично да заявя, че не просто не съм се отказала, а съм още по-мотивирана.

 

Коалицията ПП-ДБ ще бъдат първа политическа мощ и аз, без значение, че не съм в листите, ще направя това, което зависи от мен, с цел да оказа помощ на този развой. Докато виждам тяхната мотивация, до момента в който виждам какви хора се борят вътре, до момента в който виждам желанието им да се учат от грешките си и да стават все по-добри и по-добри, до момента в който пазят тази непосредственост с хората и обществото, те ще бъдат моят тим.

Вярвам, че вътрешните проблеми ще намерят своите решения, тъй че да не пречат и да не основават спорни чувства, само че това също е развой, през който ще се потвърди силата на водачеството и визията за това, кое е най-важно за България!

 

Имаме историческия късмет да издърпаме България напред, там където трябваше да бъде още преди години.И в този исторически миг, силата ни би трябвало да се насочи към огромната борба. За мен тя е за сърцето и доверието на хората. Тя не е единствено против порочни модели, тя е ЗА хората. За нас.

 

И апелирам ви, спрете с тази ненавист, анализирането на решението ми без да разполагате с цялата информация и история (или още по-лошо - разполагайки с нея), довела до вземането на това решение, смятам за нищо друго с изключение на първобитно предпочитание за пострадване и обезверени опити за операция. И това е, което по-скоро пречи на идеята, в сравнение с да оказва помощ.

Особено от хора, които виждам по какъв начин напълно съзнателно и неприлично се пробват да ме предизвикат. Няма да стане. Винаги съм била наясно, че ненаказано положително няма. Но това е цената, която всеки тръгнал по този път би трябвало да е наясно, че ще заплати. Едни ще те обичат, други няма. Притеснителното за мен би било да се харесваш на всички. Това е непоследователност. Просто хората сме разнообразни. Но би трябвало да живеем дружно. И да се почитаме.

Справедливостта не идва единствено от правораздаването. За нея би трябвало да работим и отвън него. В връзките ни, в обществото ни, в морала ни. Чака ни доста работа! А аз знам, че доста работа се прави от стимулирани екипи и религия в правила, а не в дребномислие, злоба, боязън и обезсърчение. Зарежете последните. Ще ги има постоянно, само че в този момент по никакъв начин не им е времето.

И в този ред на мисли, на следващия ден в 14:00ч. пред Министерство на културата ще има митинг в отбрана на Морфов. Ще се веселя да се забележим там.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР